Ugebrev 25.02.2021

Udlandstur til Berlin (7.-9. kl.)
– aflyst
Lejrskole 14.-16. april “Lyngsbo”
– aflyst
Der er pt stadig lukket meget ned, og vi tror ikke på, at det vil være muligt at tage afsted midt i april, når det endnu er uvist, hvornår de sidste elever kan starte på med undervisning på skolen.
Vi har booket lejren 15.-17. september 2021, så vi kan tage på lejrskole næste skoleår (forhåbentlig).

Grundlovsdag lørdag 5.6. = en skoledag (kl. 9-12)
Vi har lavet en aftale med en sjov entertainer og en musiker. Om kort tid har vi også årets taler på plads, og vi håber rigtig meget, at vi alle kan mødes for første gang i meget lang tid til samvær en festlig lørdag formiddag.
Programmet præsenteres, når alle aftaler er på plads.

Ansættelse af viceleder udskydes
Der var ansøgningsfrist på stillingsopslaget 25.1. Af de modtagne ansøgningerne var der ikke de rigtige kombinationer af undervisning/fagkombination/ledelse. Derfor er det besluttet at genopslå stillingen senere. 

Generalforsamlinger
Vi håber at kunne afholde generalforsamlingerne den 20.4. Se ugebrev https://skovlundfriskole.dk/ugebrev-05-02-2021/

Lidt fra SFO
Lige nu har vi delt SFO’en i 2 grupper. Hvor den ene gruppe er på skolen, og virkelig kan udnytte gymnastiksalen. Den anden gruppe er i SFO’en og laver derfor meget ude og i puderummet.

Torsdag var Røn på legepladsen i parken.
Selvom det er fint at være delt i to. Glæder vi os til igen at kunne samle alle i SFO bygningen og have lidt flere fordybelsesaktiviteter, og dyrke fælleskabet på kryds af årgange.
I personalegruppen planlægger vi at stort set alle aktiviteter skal foregå ude efter påskeferien.

Fagdag i røn og poppel: “Aktivitet og Bevægelse”
Herlig dag hvor fysisk udfoldelse og samarbejde var i højsæde. Selv lattermusklerne fik en tur😜

Lidt fra 5. kl.’s hjemmeundervisning
5. klasse har arbejdet med podcast serien “Landet på den anden side”, som er et nyere og meget spændende eventyr. I dag, fredag, arbejder vi med et kreativt produkt, som afslutning på emnet. Dem viser vi i næste uges brev :-). Silje har skrevet et referat af eventyret:

Landet på den anden side – referat
Det hele starter med at Alex,s forældre bliver skilt og han bor ved sin mor i en uge  og ved sin far i en uge  og hjemme hos hans far bor hans kæreste og hun har et lille barn som Alex,s ikke så godt kan lide og han gider ikke at passe ham,

Men så en dag kommer hans pap mor ind på hans værelse og siger vil du ikke passe ham, Alexs siger, skal jeg det okay jeg gør det, det var godt siger pap moren.

Så ringer hans mor og siger hej Alex vi skal flytte i næste uge og så spørg Alex om han må få sin hund Rinco med og hans mor siger at det må den ikke og så bliv Alex  mega sur også lage han bar på.

Han skulle passe ham der lille broren og det gider han ikke men lige pludselig så begynder han og opføre sig helt vildt underligt og hans hud begynder og ligne sten og troldehud og Alex viste ikke hvad han skulle gøre men lige pluslig så kommer der en anden pige og hun siger jeg hedder Ella og jeg er en ellapige og jeg kan høre og se at du har brug for hjælp, Ella siger kom med mig vi skal ind i trolde verden og vi skal ha bytte den baby ud med pap baby.

Nu er vi her og vi skal bare fordi lygtemanden der står der over og vi skal over mosen og så skal vi over til troldenes hus. Nu skal vi forbi lygtemanden, er vi der snart siger Alex, jo nu er vi der og nu er vi over.

Nu skal vi over mosen og vi skal forbi mose damen, hej mose dame er det der har min pap lillebror, åhhh det var godt du kom ja jeg har din søde lille pap bror men han er lige herinde, men lige pluslig kan Alex høre Rinco udenfor men det var ikke Rinco det var en ond nisse, åhh gud siger mosekonen løb siger hun til Ella og Alex men de når det ikke enden han får dem og han setter dem ind i sådan et bur og ved siden af dem er Alexs lillebror og han bliver mega glad for at se ham igen

Men lige pluslig så gjorde ellapigen et eller andet med at ske og så besvimede han lige på stedet og så den der forbandelse den bliv opløst.

Seneste ugebreve

Tidligere ugebreve