Ugebrev 26.11.2021

Højt lokalt smittetal
Pt. er smittetallet i Varde kommune højt og på skolen følger vi de anbefalinger, vi har fået fra derfra. Derfor undervises alle elever nu sammen i deres egne teams og det er også dem, de er sammen med i frikvartererne. Morgensamlingerne og fællesspisning foregår ligeledes i teams.

“Landsbyen Synger” den 1. december aflyses.

Elever fra 9 år kan testes på skolen to gange om ugen – se kalender på VIGGO. Samtykke gives en gang til skolen. I denne uge var der for nogle elever gået lidt kludder i vores system, men det retter vi op på, så vi er klar, når poderne kommer igen på tirsdag.

Vi har forsat fokus på udluftning, hygiejne, afstand og andre anbefalinger.

Der er heldigvis stadig ting, vi gerne må, bl.a. må medarbejdere gerne have tæt kontakt til eleverne og eleverne må indbyrdes i deres teams også gerne være tæt sammen.

Såfremt der kommer ændringer informere vi forældre på opslagstavlen på VIGGO.

Juleklippedag – bl.a. julepynt af genbrugsmaterialer
På søndag er det 1. søndag i advent. Traditionen tro, har vi nu igen juleklippedag fredagen inden 🙂
Alle elever har lavet et lys af tapetrester, og de fleste kan ses fra parkeringspladsen. Andet pynt skal ses indefra. Her er et par kig på det, eleverne har arbejdet med i dag.
Nogle elever fra storeteam var i gang i køkkenet – til glæde for alle elever i deres team.

Hygge-ude-stund 🙂
Nogle elever syntes, at det skulle med i ugebrevet, at Kurt har sat de juletræer op. Tak til Jørgen Thomsen for de fine træer og til de opmærksomme glade elever.

Seneste ugebreve

Tidligere ugebreve