Ugebrev 28.05.2021

I pinsen kom den gode besked endelig: “Grundskoler/friskolerne kunne fra 25.5. igen lukke mere op”
Samfundet har åbnet hurtigere op end skolerne, så vi har ventet med længsel på at kunne invitere til alle de møder og arrangementer, vi godt kan lide. Derfor er vi nu lettede over, at endelig igen kan invitere til møder, skole-hjemsamtaler, sommerfester i teams m.v.
Skolekalenderen bliver godt fyldt op de sidste skoleuger i år 🙂

Desværre kan vi ikke tage på lejrskole – stamholdene skal stadigvæk være adskilt i skoletiden. Af samme grund kan vi heller ikke invitere til den årlige fælles sommerfest. I stedet vil vi i år erstatte den store fælles fest med sommerfester på de nuværende stamhold. Lærerne sender information ud, og de glæder sig meget til nogle hyggelige timer med elever og forældre.

Generalforsamlinger, tirsdag den 15. juni
Nu er det også langt om længe muligt at afholde generalforsamling. Vi mødes i gymnastiksalen 🙂
Kl. 19.00, Skovlund Friskoles Støtteforening
Kl. 19.30, Skovlund Friskole. generalforsamlingen afholdes efter gældende vedtæger

I forbindelse med skolens generalforsamling aflægger vores certificerede tilsynsførende sin årsrapport til orientering. Tilsynsførende: Ulla Kronborg.

Hyggeaften i PIL
“Torsdag var Pil i skole i 2 omgange. Først almindelig skolegang og så mødtes vi igen kl 16.30. Fire piger havde dog helt glemt, hvornår det var og mødte op allerede kl 15.30😉
Vi hyggede os helt utrolig meget med pizza, burger og sodavand, dødbold til at synke maden på, filmen “Zathura” og Among-Us-live i gymnastiksalen. Der var stor enighed om, at det var en fed aften, som vi gerne gentager engang🤗” Eleverne i Pil og Conny

Goddag og farvel
Magnus og Malou starter på Tistrup Skole i næste uge. Vi ønsker dem og deres familie alt godt på den nye skole.
Mandag starter Viktoria i 5. kl. Hun er storesøster til Till i 0. kl., og vi glæder os til at lære Viktoria at kende.

ASK var onsdag på tur ud til Valdemar.
“Valdemar bor langt ude på landet, faktisk SÅ langt ude, at der både er kamel, dromedar, emuer, kænguruer, kronvildt og alt muligt andet!
Efter ankomst og varm kakao ved bålet, fodrede vi de eksotiske dyr. Dernæst hilste vi på krondyrene, inden vi skulle lære om kænguruens anatomi ved at skære én op!
Eleverne så MEGET interesseret til at dyret blev dissekeret. Noget der overraskede eleverne, var at se hvor mange scener der er i en sådan hale – en stor oplevelse! Nogle børn fik også en souvenir med hjem i form af en kænguropote eller hånd!
Til frokost fik vi “vildmarks-hotdog”. Det er hotdogs med vildsvine- og kronvildtkød – mega lækkert!
Vi siger tusind tak for en super god og lærerig dag!
Mange hilsner
Ask og Karsten”

Susanne Zacho er fyldt 60 år, og det har vi fejret torsdag i denne uge, hvor de forskellige hold havde forberedt noget til hende. Herunder kan I se noget af det, der var forberedt til hende. Tillykke til Susanne og tak for festlige indslag til elever og lærere 🙂

Seneste ugebreve

Tidligere ugebreve