Ugebrev d. 23.09.2022

0. klasse har haft et forløb om rim, og har lavet hver deres. Man ser stoltheden 😉

Arbejdsfredag

Efterårets arbejdsfredag er netop afviklet. Trods travlhed  i alle skolehjem, lykkedes det alligevel at samle 125 børn og voksne. Efter kaffe, saftevand og Tanjas lækre kager, blev der knoklet igennem. Der blev studset i beplantningen, gjort klar til fliselægning, opsat nye lamper, ryddet op, malet og meget, meget mere. Det summede af liv alle vegne og snakken gik lystigt. Humøret var højt, og sådan en dag er jo også en god anledning til at få talt sammen, måske også med nogle man ikke kendte i forvejen.

Tak for den store indsats og tak til Flensted for sponsorat af forskellige salater til vores aftensmad. . Der blev fortæret frikadeller, lavet af 18 kg. fars, så alle kunne tage mætte og veltilpasse på weekend.

Skovlund Friskoles Støtteforening - Sponsorcykelløb

Blot to dage efter arbejdsdagen på skolen, samledes en stor flok børn og voksne til støtteforeningens sponsorcykelløb. Der blev trådt gevaldigt til i både små og store pedaler. Det samlede beløb er ikke endeligt opgjort men ligger omkring kr. 85.000,-. Beløbet går til en tiltrængt renovering af skolekøkkenet. Støtteforeningen takker for den store opbakning og de donerede beløb. Herunder ses en video af runden, som blev kørt. Videoen er lavet af Jeppe Vinding

Siden sidst...

8.-9. Klasse er ved at afrunde et danskforløb med temaet “ Flugt”. De har besøgt FLUGT i Oksbøl, og fik et indblik i konsekvenserne af flugt for det enkelte individ og samfundet. Det gav anledning til fordybelse og refleksion 🙌.

Hygge og socialt samvær: En dejlig eftermiddag med 5. klasse hvor der blev gamet, spillet bold, set film og selvfølgelig spist popcorn. P.S.: Der blev også spist gulerødder

Højtlæsning: Torsdag læste 2. klasse højt for 0. klasse. Det var nogle stolte læsere, og lige så gode, aktive lyttere

Sikker i trafikken:

Mellemteam har haft besøg af Torben og Kim fra DEKRA. De lærte os om højresving og blinde vinkler. Det var super spændende og en øjenåbner for mange elever 🚴🏻‍♂️🚚
0. Klasse var også en smut forbi lastbilen 🚛. Det var altså sejt 😊.

Valgfagsholdet “Prøv en sport” har været på golfbanen. Det var en rigtig god tur, hvor det blev trænet svingteknik og putting.

"ÅBEN SKOLE"

Igen i år holder vi “Åben Skole for alle interesserede. Sæt derfor, allerede nu, et stort X i kalenderen torsdag d. 3. november 2022. Et spændende program for dagen er på vej.

Landsbyen Synger

Corona og andre til har spændt ben for at afholde Landsbyen Synger”. Vi er nu klar til at genstarte den gode tradition – og nu i en fornyet version. Hold øje med næste ugebrev og de hvornår det er, og hvad vi har fundet på.

Rigtig god weekend til jer alle!

Venlig hilsen Erling Simmelsgaard

Seneste ugebreve

Tidligere ugebreve