Nyhedsbrev d. 08.05.24

Kristi Himmelfartsdag er en kristen helligdag, der fejres til minde om Kristi Himmelfart, 40 dage efter hans opstandelse på påskedag. Den har status som helligdag i Danmark og de fleste andre kristne lande. Kristi Himmelfartsdag falder på 6. torsdag efter Skærtorsdag, dvs. forskellige datoer fra år til år.

KONFIRMATION 2024

Kære konfirmander.

Søndag d. 5. maj blev jeres store dag. I ønskes et stort og hjerteligt tillykke.

Trods en smule regn, håber vi at I havde en fantastisk og uforglemmelig dag sammen med jeres familier og venner. Vi glæder os til at høre jeres fortællinger om dagen og om Blå Mandag.

Sidste arbejdsdag

Efter eget ønske, havde pædagogmedhjælper Mikkel Obel Nordbeck sidste arbejdsdag tirsdag i sidste uge. Vi takker for indsatsen og ønsker Mikkel det bedste fremover.

SOMMERFEST I SFO

SIDEN SIDST

Forleden var Trolde-Finn og Trolde-Birgit på besøg hos børnehaveklassen og 1. klasse. De skulle sætte dem i gang med deres nye fælles troldeemne.
Som opstart på forløbet,  så vi filmen Trolls.
Engelske 4.-5. klasse.
Der arbejdes med ordforståelse, den gamle ordbog og bevægelse.
I 1. klasse følger vi storkene Connie og Thorkild på TV SYD. Vi skriver storkedagbog og er i gang med at undersøge en masse om storke.
I dag har vi kigget på et æg, dog et hønseæg, og lært om æggeskallen.
Vi glæder os så meget til storkeungerne kommer.

Nærvær, samhørighed, fællesskab, ligeværd og den gode relation.

Det er da hyggeligt, når man lige kan kigge forbi skolelederens kontor

Pinsen er kirkens fødselsdag. I dag var 2. og 3. klasse ovre i kirken i “Pinse-escaperoom”. Spændende og finurlige opgaver skulle løses, koder skulle huskes og endelig kunne skattekisten åbnes. Tak til Lene fra VAMS for et fantastisk godt tilrettelagt forløb.

I børnehaveklassen fejrer vi også morsdag.
I dag har børnene øvet sig i at børnestave nogle søde og kærlige sætninger til mor.

09.05.                          Kr. Himmelfartsdag

10.05                           Skole og SFO er lukket

13.05. – 17.05.          Projektuge – “Bæredygtighed”

20.05.                          2. pinsedag

27.05 – 31.05.           7.-8. klasse udenlandsrejse

30.05.                          Sommerfest i SFO (nuværende og kommende SFO-børn og forældre)

05.06.                          Grundlovsfest kl. 9-12 (eleverne har mødepligt)

28.06.                          Sidste skoledag før sommerferien.

01.07 – 05.07.           SFO åben med tilmelding (gælder børn på fuld tid)

08.07. – 26.07.          SFO lukket

29.7. – 31.7.               SFO åben med tilmelding (gælder børn på fuld tid)

12.08.                          1. skoledag efter sommerferien

Vi ønsker alle en god Kr. Himmelfartsferie.

Alle ansatte på Skovlund Friskole

Seneste ugebreve